EDİRNE / KEŞAN - Şehit Polis Ahmet Can İlkokulu

Şehit Polis Ahmet Can İlkokulu

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi Badem Sokak No55 KEŞANEDİRNE
Vizyon
Okulumuz, Keşan merkezinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi Badem Sokak No:55 adresinde bulunmakta, Anasınıfı, İlkokul ve ortaokul sınıflarını bünyesinde bulunduran okulumuz köklü bir geçmişe sahip kurumdur. Okul çağındaki çocuklarımızın cinsiyet gözetilmeksizin, T.C. Anayasasının eğitimle ilgili hükümleri,1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu, İlköğretim Kurumları yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğretim görmelerine yardımcı olmak, onları ortaöğretim kademesindeki çeşitli okullara hazırlamaktır.
Misyon
Öğretim Şekli :tam gün
kalorifer
dolmuşlarla ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
ilçe merkezinde